top of page

FAQ

SOALAN LAZIM

​S: Saya tak ada kad kredit, ada cara lain untuk saya melanggan? 

J: Ya! Sila buat akaun dan tekan ‘Bantuan’ untuk membuat bayaran secara tidak dalam talian. 

S: Bolehkan saya menonton b​alik episod yang sudah disiarkan? 

J: Tidak, setiap volume hanya disiarkan secara langsung.

​S: Bolehkah kami share Akaun dengan kawan dan keluarga? 

J: Setiap akaun dan pelan adalah untuk seorang pengguna sahaja. Setiap aktiviti akaun anda akan dipantau dan pemilik akaun yang disyaki mengunakan akaun melebihi daripada satu peranti akan dilarang daripada mengakses laman ini.

S: Jika akaun saya ditutup kerana saya disyaki berkongsi akaun, adakah saya akan dapat pemulangan bayaran? 

J: Tidak, tiada pemulangan bayaran akan dibuat jika akaun pengguna ditutup kerana melanggar terma dan syarat yang telah ditetapkan.

S: Saya ingin membuat persembahan di The Platform Live! Bolehkah saya menyertainya?

J: Kami tidak menerima sebarang penyertaan untuk Musim 1, tapi anda boleh menghantar maklumat diri anda kepada kami melalui @ThePlatformMY!

 

S: Saya tidak berminat untuk membeli Pas Bermusim, saya cuma ingin membeli volume pas satu tapi tidak di jual dan saya tidak tahu bila penyanyi kegemaran saya akan membuat persembahan..
J: Barisan persembahan artis untuk setiap volume hanya akan dikeluarkan satu minggu sebelum setiap tarikh persembahan. Setelah pengumuman dilakukan, anda boleh membeli tiket “single pass” untuk volume itu. 

S: Saya membeli satu volume pas tapi sekarang saya ingin membeli pas bermusim, boleh jika saya mendapatkan kembali pemulangan duit untuk volume pas satu saya?

J: Pemulangan tidak dapat dikeluarkan jika anda mengubah fikiran untuk membeli, jadi simpan duit anda dan dapatkan pas bermusim sekarang!

bottom of page